Contact

Hoe kan ik Autodresser bedreiken? Dan kan eenvoudig via het contactformulier. Telefonisch zijn wij te bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.00 op het nummer +31 (0)76 700 2030.

Betaalmogelijkheden

iDeal 
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Vooraf overschrijven
U kunt het totaalbedrag overmaken op onze rekening met een normale bankoverschrijving, graag onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het kan enkele dagen duren voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan. 
Onze bankgegevens zijn:

Rekening nr. 684871912 t.n.v. Content2, Bergen op Zoom (Autodresser is een onderdeel van Content2) 

IBAN: NL81INGB0684871912 
BIC: INGBNL2A

let op: kies bij een internationale overschrijving altijd voor gedeelde kosten, transacties waarbij de kosten voor de ontvanger zijn zullen niet worden geaccepteerd. VERMELD ALTIJD UW ORDERNUMMER!

Paypal 
Paypal is veilige manier om betalingen te doen op internet, echter u heeft er wel een paypal-account voor nodig. Meer informatie over deze betaalmethode kunt hier vinden: www.paypal.nl.

Creditcards
U kunt ook met creditcards bij ons betalen, kies daarvoor ook voor de Payal optie. U komt dan in de Paypal omgeving waar u met een Paypal-account of met uw creditcard uw bestelling kunt afronden.

Verzendkosten

Alle producten worden gratis verzonden naar Nederland en Belgie! Mocht u een product naar een ander land willen laten verzenden, neem dan aub even contact op met onze klantenservice.

Retourneren

Als u iets wilt terug sturen zijn de kosten hiervoor altijd voor rekening van de klant. De niet-goed-geld-terug garantie (afkoelingsperiode) vervalt na 14 dagen. Voor het opnieuw verzenden van een product berekenen wij geen verzendkosten.

Uw retouren kunt u sturen naar:

Autodresser
Merijntje Gijzenlaan 30
4625 GD Bergen op Zoom

let op: ongefrankeerde pakketten worden altijd geweigerd!

Garantie

Op alle, door Autodresser verkochte producten, zit 1 jaar garantie of meer. Mocht uw aakoop binnen deze termijn een defect vertonen, dan kunt u aanspraak maken op deze garantie. Dit dient u vooraf te melden bij onze service afdeling. In veel gevallen zal het product retour naar Autodresser moeten komen, dit is in alle gevallen voor rekening van de klant. Binnen één week na ontvangst van product lichten we in over de verdere afhandeling van de garantie.

Over ons

Autodresser is gespecialiseerd in auto accessoires, denk hierbij aan fietsendragers, automatten, wieldoppen en reinigingsproducten. Bijzonder trots zijn wij op ons ruim assortiment van ongeveer 40.000 a-merk artikelen.

Autodresser is onderdeel van Content2, opgericht in 1998. Content2 exploiteert diverse webwinkels en is een professioneel bedrijf dat zich door snelle, correcte leveringen en maximale klantenservice richt op 100% klanttevredenheid.

Bedrijfsgegevens

Autodresser
Merijntje Gijzenlaan 30
4625 GD Bergen op Zoom


tel: 076 700 2030

Content2 (Autodresser is een onderdeel van Content2) is ingeschreven bij de kamer van koophandel in Breda onder het nummer 20089628 ons BTW nummer is NL001737218B56.

Algemene voorwaarden

Alle producten worden gratis verzonden naar Nederland en Belgie! Mocht u een product naar een ander land willen laten verzenden, neem dan aub even contact op met onze klantenservice.

Main Menu